اخبار جهاد مدرسه سازی

بازدید مدیران مدارس سپهر از مدرسه خیرساز رودان
مدیران مدارس سپهر معرفت به منظور بازدید از مدرسه خیرساز سپهر در روستای اسلام آباد شهرستان رودان، در تاریخ 18 آذر ماه 1393 عازم بندرعباس شدند.

افتتاح مدرسه خیرساز سپهر معرفت در روستای اسلام آباد
سرانجام تلاش مقدس و همت بلند دانش آموزان و همکاران و اولیای دانش آموزان به ثمر نشست و در مهر ماه 1390 ساخت پروژه ی مدرسه به پایان رسید و نام دبیرستان خیرساز سپهر معرفت بر آن نقش بست.
19 آبان ماه 1390، تیمی متشکل از مسئولین موسسه فرهنگی سپهر معرفت، آموزش و پرورش شهرستان رودان، اداره نوسازی شهرستان، ریاست خیرین مدرسه ساز کشور و... مدرسه خیرساز سپهر معرفت را افتتاح نمودند.

مشارکت دانش آموزان در جهاد مدرسه سازی
پیش از آنکه منابع اقتصادی و مالی این پروژه مهم باشد، آثار و درس های فرهنگی آن مهم بود که می بایست به بهترین نحو از جوانب فرهنگی و آموزشی آن بهره برده می شد. در این حرکت خیر، درس های مهمی نهفته بود که نباید به سادگی از کنار آن می گذشت.
مشارکت دانش آموزان در آغاز پروژه ی ساختمانی و نیز حضور در منطقه و لمس فقر و محرومیت آن از نزدیک، درس های بزرگی به ایشان داد که در هیچ کلاس و مدرسه ای قابل آموزش نیست.

آغاز قصه ی جهادی
قصه ی جهادی از آن جایی شروع شد که صحبت از یک حرکت انسان دوستانه به میان آمد، حرکتی که آثار و برکات خیر آن تا ابد باقی و ماندگار باشد ...

فیلم و پوستر

پوستر جهاد مدرسه سازی 1389