کارشناس IT

مؤسسه فرهنگی سپهر معرفت در نظر دارد، جهت تکمیل نیروی خود در بخش «کارشناس IT»، از تعداد محدودی واجد شرایط، جهت همکاری، دعوت به عمل آورد.
واجدین شرایط، پس از قبولی در آزمون ورودی، مصاحبه و سپری نمودن دوره یک ماهۀ آزمایشی، امکان عقد قرارداد جهت دریافت حقوق، طبق قانون« مشاغل کارگری» و حق بیمۀ تامین اجتماعی را خواهند داشت.

- سن بین ۲۰ تا 35 سال
- فارغ التحصیلان و یا دانشجویان رشته های مرتبط با کامپیوتر در مقاطع کاردانی، کارشناسی و یا کارشناسی ارشد
- رعایت شئونات اسلامی
- رعایت حجاب و پوشش اسلامی (جهت بانوان)
- رعایت پوشش مناسب و اداری (جهت آقایان)
- دارای انگیزه خدمت تعهد سازمانی

- دارای مدارک مهارتی مرتبط
- آشنائی با MCSE
- آشنائی با انواع فایروال ها

علاوه بر تکمیل فرم فوق، ارسال رزومه و عکس پرسنلی به آدرس پست الکترونیک info@sepehr.sch.ir الزامی می باشد.
پس از بررسی فرم های تکمیل شده و رزومه های دریافتی، در صورت لزوم با شما جهت شرکت در آزمون و مصاحبه حضوری، تماس گرفته خواهد شد.

طراح و گرافیست

مؤسسه فرهنگی سپهر معرفت در نظر دارد، جهت تکمیل نیروی خود در بخش «طراحی و گرافیک»، از تعداد محدودی واجد شرایط، جهت همکاری، دعوت به عمل آورد.

- سن بین ۲۰ تا 35 سال
- فارغ التحصیلان و یا دانشجویان رشته های مرتبط با طراحی، گرافیک، عکس برداری، فیلمبرداری و هنر در مقاطع کاردانی، کارشناسی و یا کارشناسی ارشد
- رعایت شئونات اسلامی
- رعایت حجاب و پوشش اسلامی (جهت بانوان)
- رعایت پوشش مناسب و اداری (جهت آقایان)
- دارای انگیزه خدمت و تعهد سازمانی

- دارای مدرک مهارتی مرتبط

مسئول دفتر مدیرعامل

مؤسسه فرهنگی سپهر معرفت در نظر دارد، جهت تکمیل نیروی خود در بخش «مسئول دفتر مدیرعامل»، از تعداد محدودی خانم، واجد شرایط، جهت همکاری به صورت تمام وقت، دعوت به عمل آورد.

- سن بین ۲۰ تا ۳۰ سال
- فارغ التحصیلان در مقاطع کاردانی و یا کارشناسی